Företag

Nordiska Centruminvest är koncernens hemvist för de engagemang som inte är helägt och renodlat fastighetsrelaterat.
Nedan finner du våra övriga engagemang.

Rödkullen Panorama i Åre

I Rödkullen Panorama byggs Åres femte by, en hållbar satsning för Åres framtid, med målet att bidra till att göra Åre till en av Europas mest attraktiva åretrunt-destinationer. 

Nordkajen AB

Nordkajen är ett bolags- och fastighetsutvecklingsbolag. Vår samarbetspartner i Nordkajen, Strandkajen, driver i området redan ett bostadsprojektet innehållande 38 lägenheter, butik och två restauranger som pågår för fullt och kommer vara klart våren 2020.

Quretech Bio AB, Umeå

QureTech Bios vision är att utveckla förstahandsmedicin för att bekämpa antibiotikaresistens och infektionssjukdomar.

Beer Studio

Beer Studio AB är ett Öl- och Sodabryggeri baserat i Umeå. Beer Studio har haft ett långsiktigt fokus på kvalité och tillverkar öl av många olika slag och som de senaste åren också tagit upp tillverkning av Craft soda. 

Pop Art Craft Soda

Craft soda är ett alkoholfritt kvalitetsalternativ till läsk, dessutom med helt nya smaker typ: Lingon/vanilj, Hjortrongranat (i samarbete med Marc Strömberg), Blåbär och Ingefära/lime.

Placerum Kapitalförvaltning

Placerum Kapitalförvaltning arbetar med förvaltning, rådgivning och placerings- och livförsäkringslösningar.

Betagenon AB

Betagenon är ett privat Bioteknikföretag som fokuserar att utveckla lågmolekylära AMPK aktivatorer för multipla indikationer.

Strandkaj Kök & Bar

Våren 2020 slår Strandkaj Kök & Bar upp sina dörrar. Örnsköldsviks första restaurang och loungebar blir då verklighet på markplan i ett av två flerfamiljshus som nu är under uppbyggnad i inre hamnen. 

house be

Coworking på norrländska

House Be. Lika hemma som ditt vardagsrum, men med ytor skapade för att få saker gjorda. En kreativ plats full av moderna människor med vassa idéer. Titta in till oss och träffa de vänner som redan hängt jackan i hallen.