Nordiska Centrumhus går in som delägare i Projekt Rödkullen Panorama

Nordiska Centrumhus går in som delägare i projekt Rödkullen Panorama i Åre, tillsammans med nuvarande ägare Markus Näslund och Skistar. I Rödkullen Panorama byggs Åres femte by, en hållbar satsning för Åres framtid, med målet att bidra till att göra Åre till en av Europas mest attraktiva åretrunt-destinationer. 

Markus Näslund, Ordförande Rödkullen Panorama:

”Det känns som en nystart för projektet nu när Klas och Håkan kliver in som delägare. Två norrlänningar som jag har lärt känna och har stort förtroende för, både som personer och yrkesmän. Jag tror att de kommer att bli ett fint komplement till Skistar och mig. Vi har dessutom alldeles nyligen diskuterat fram en gemensam ägarstrategi för projektet som också känns jättebra” 

 

Håkan Martinell, VD, Nordiska Centrumhus:

”Vi är glada att vi fått förmånen att bli en del av det unika projektet Rödkullen Panorama i Åre. Ett projekt som ligger helt i linje med Nordiska Centrumhus målsättning om att satsa på norrländska bolag och fastighetsprojekt med tydliga miljö- och hållbarhetsambitioner. Det blir spännande för oss att få lära känna Åre kommun, dess invånare och de duktiga lokala företagen som alla blir avgörande samarbetspartners för att kunna ta projektet i mål.” 

Klas Dahlberg, Ordförande, Nordiska Centrumhus:

”Åre är en ny marknad för oss där vi har mycket att lära. Vi har fått ett mycket positivt intryck såhär långt. Vi hoppas, och tror verkligen, att detta kan bli ett norrländskt kvalitetsprojekt över tid - där det är centralt att ”skynda långsamt” så att projektet blir så bra det kan bli. Det är också kul att kunna göra affären med Håkan och Markus, då vi haft förmånen att ha samarbetat i andra projekt tidigare och trivs ihop. Det är också positivt att Skistar, som gjort mycket gott i området, är engagerade i projektet med sin kompetens och erfarenhet.” 

För kontakt och frågor:

Rödkullen Panorama
Markus Näslund
markus@rodkullenpanorama.se
070-1088798

 

Nordiska Centrumhus
Håkan Martinell, VD:
0660 - 43 17 80
hakan.martinell@nordiskacentrumhus.se

 

Skistar
Niclas Sjögren Berg, Destinationschef Åre
0647 - 13360
niclas.sjogren.berg@skistar.com

 

Mer information om projektet:
www.rodkullen.se